Află cum poți susține proiectele JCI

Dacă vă plac proiectele noastre și doriți să ne fiți alături, ne puteți sprijini activitatea prin una din modalitățile prezentate mai jos.

Devino partener JCI

JCI devine parter cu organizații care împărtășesc idei comune, care au ca scop crearea de impact sustenabil la nivel local, național și internațional. Abilitatea noastră de a crea o lume mai bună este îmbunătățită de parteneriate. Parteneriatele noastre se întind pe toate sectoarele de activitate ale societății, incluzând alte organizatii non-profit, corporații, organizatii guvernamentale, afaceri mici și oameni care vor să aducă schimbări pozitive în comunitățile unde trăiesc.

Devino partener cu noi împărtășind: timp, idei, resurse, personal, mesajul nostru si impact pozitiv. Ne poti scrie oricand la adresa: romania@jci.cc și revenim cu toate detaliile si formele in care ne poti sustine.

Donează către JCI

JCI este o organizație non-profit. Cu ajutorul membrilor, prietenilor și partenerilor noștri, reușim să ducem la îndeplinire Misiunea noastră de a crea impact pozitiv în peste 5000 de comunități în toată lumea. Există o varietate de moduri pentru a oferi suport către JCI și inițiativelor noastre.

Dacă dorești să sprijini proiectele noastre, poți dona în contul Federației Junior Chamber International România:

IBAN: RO86OTPV112000301750RO01

Cont: OTP Bank.

Redirecționează din impozitul pe venit

Dacă vă plac proiectele noastre și doriți să ne fiți alături, ne puteți sprijini activitatea prin una dintre modalitățile enumerate mai jos: