DEVINO MEMBRU JCI

De mai bine de 100 de ani, JCI a încurajat tinerii din întreaga lume să devină lideri mai buni. Fondatorii noștri au știut că înțelepciunea nu vine doar odată cu înaintarea în vârstă – este dobândită prin cunoaștere și emoție. Știau că tinerii au pasiunea și accesul la informațiile de care aveau nevoie pentru a face diferența – aveau nevoie doar de resursele potrivite.

Nu ar trebui să aștepți pentru a schimba lumea. La JCI, vei găsi oportunități pe care nu le poți găsi în altă parte: formare valoroasă, un cadru pentru rezolvarea problemelor reale din comunitatea ta și o rețea globală de peste 200.000 de tineri lideri pasionați, ca tine, care sunt acolo pentru a te sprijini la fiecare pas.

Ne remarcăm pentru că stăm împreună. JCI reunește indivizi cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani din întreaga lume pentru a depăși cele mai dificile provocări globale. Când membrii JCI acționează ca unul și unesc liderii de afaceri, oficialii guvernamentali și societatea civilă în direcția obiectivelor comune, putem face orice. Împreună, putem construi un viitor mai bun și putem inspira următoarea generație de lideri.

JCI creează o legătură de neegalat a prieteniei internaționale. Aici, vei găsi oameni care să te ajute să îți dezvoltați abilitățile și să îți amplifici talentele înnăscute. Vei primi asistență nu numai la nivel local, ci și la nivel național și internațional. Membrii JCI sunt oameni care cred în Misiunea noastră, cred în capacitatea noastră colectivă de a crea schimbări pozitive și cred că ne poți ajuta să o facem.

Ești pregătit să accepți provocarea?