Despre JCI FNTM BTC

Ce este JCI FNTM Business Target Club?

Business Target Club este clubul de afaceri initiat in 2007 de Junior Chamber International Romania / JCI Bucuresti si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM.

BTC este un club de afaceri ce reunește în cadrul unei cine relaxante de afaceri manageri și antreprenori din toate ariile de business pentru a dezbate subiecte de mare interes.


Cui se adresează?

BTC este un eveniment adresat oamenilor de afaceri – manageri, antreprenori, specialiști în diverse domenii – interesați atât de dezvoltarea personală și profesională cât și de interacțiunea cu oameni cu obiective similare.


Care este obiectivul Business Target Club?

BTC își propune să ofere cadrul adecvat pentru a genera interacțiuni pozitive între participanți.

Să oferim oportunitatea de a învăța unii de la alții;

Să creăm cadrul propice pentru a genera idei care prin dialog pot găsi calea de a prinde viață;

Să aducem la un loc oameni care împreună pot genera proiecte sau parteneriate importante, atât în zona de business, cât și în cea socială.


Ce ne diferenţiază?

Într-o lume ce se mișcă din ce în ce mai rapid, JCI FNTM BTC își dorește să ofere participanților un moment de răgaz. Câteva ore de relaxare care să le permită să afle lucruri noi, să interacționeze cu specialiști din diverse domenii, să genereze idei, proiecte sau parteneriate.

Cină de afaceri. Relaxare. Networking. Dezvoltare personală și profesională, dezvoltarea afacerii tale.


Cum participi la intalnirile Business Target Club?

Este foarte simplu! Trebuie doar să te înregistrezi pe site-ul JCI FNTM BTC
( www.jciromania.ro/btc/inscriere ) și să achiți taxa de participare la eveniment.


Care sunt avantajele de a participa la întâlnirile BTC?

• Tema propusă va aduce în discuție subiecte de interes ce vor fi dezbătute de către participanți împreună cu specialişti aflaţi în avangarda domeniului lor pe piaţa din Romania, oameni care sunt la curent cu ultimele tendinţe mondiale în sfera activităţii lor.

• Afli lucruri practice cu aplicabilitate imediată în afacerea ta – exemple, studii de caz, strategii, metode și tactici care să răspundă nevoilor de dezvoltare ale participanților si afacerilor lor.

• Networking-ul cu oameni de calitate – antreprenori de succes, manageri de top, specialiști din diverse domenii de activitate.

• Destindere în cadrul unei cine de afaceri în compania unor oameni care împărtăşesc aceleaşi valori și interese.

Parteneri