Cum arată viitorul tinerilor la locul de muncă? Dezvoltă-ți skill-urile și află perspective direct de la companii la Bright Minds pe 19 Noiembrie.

Pe 19 Noiembrie, studenții și tinerii aflați la începutul carierei  sunt invitați să participe la evenimentul Bright Minds, organizat de AIESEC în România. Bright Minds este un eveniment de o zi dedicat dezvoltării personale și profesionale.

Participanții vor avea șansa să ia parte în workshop-uri, keynote-uri și discuții interactive cu reprezentanți din companii, cu scopul de a ii echipa cu skill-urile necesare la început de carieră. 

Tema evenimentului este #TheFutureOfWork, astfel că participanții își pot redefini propriul drum bazat pe cunoștințele acumulate. 

Workshop-urile abordează teme precum: comunicare & vorbit în public, personal branding, marketing/ design digital, dezvoltarea business-urilor și nu numai și sunt susținute de reprezentanți experimentați din companii din România. Agenda evenimentului se va desfășura între orele 14 – 19. 

Participarea la eveniment este gratuită, iar locurile în cadrul workshop-urilor sunt limitate. Tinerii interesați își pot rezervă un loc completând formularul de aici. Evenimentul poate fi urmărit și pe social media pe Facebook.

Despre AIESEC:

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 110 țări. În România AIESEC este prezentă în 13 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale.