Ai o idee de afacere de milioane de dolari? Înscrie-te în competiția JCI Creative Young Entrepreneur!

Anul acesta JCI lansează Creative Young Entrepreneur (CYE), o competiție internațională organizată pentru a onora tinerii antreprenori și pentru a-i încuraja în căutarea succesului global. Acesta le oferă posibilitatea de a-și prezenta proiectul în fața unor experți atent selecționați. Fie că vorbim de un start-up, de o companie ce dezvoltă un concept/produs nou, toată lumea este binevenită să se alăture acestei călătorii extraordinare.

Criteriile de admitere sunt următoarele:

Membru JCI sau non membru, care se bucură de susținerea unui membru actual sau a unui senator JCI.

Participantul trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani.

Cererile trebuie depuse în limba engleză, însă pot fi traduse în spaniolă sau franceză la solicitarea candidatului.

Companiile înființate după 1 ianuarie 2018 (deci cu o existență de până în 40 de luni) sunt, de asemenea, eligibile pentru a se înscrie, alături de ideile de afaceri care nu au fost încă lansate oficial.

Cererile vor fi apoi examinate de un juriu format din experți. Participanții selectați vor beneficia de o pregătire de înaltă calitate pentru a concura la Conferința lor zonală, respectiv Conferința Europeană, ce va avea loc online in perioada 10-13 iunie.

Pe parcursul acestor întâlniri, fiecare candidat va primi feedback profesionist din partea juraților și va răspunde întrebărilor acestora pentru a-și întocmi cât mai bine proiectul.

Termenul limită pentru înscrieri este 31 mai 2021.

La sfârșitul fiecărei conferințe, vor fi selectați câștigătorii. Primii 2 finaliști vor fi invitați la Congresul Mondial JCI din 2021 pentru a participa la marea finală.

Dar, dincolo de plăcerea de a participa la o competiție și de a prezenta proiectul unor experți, această competiție internațională se aliniază cu cele patru domenii de oportunitate oferite de JCI. Este important ca aceste idealuri să fie păstrate și să se reflecte în activitățile lor antreprenoriale.

Dezvoltare individuală: Această competiție internațională oferă participanților posibilitatea de a-și prezenta ideile și proiectele unui juriu format din experți și unui public, în direct. Toți candidații selectați vor participa la o sesiune de formare și de mentorat pentru dezvoltare cu câteva zile înainte de Congres.

Business și antreprenoriat: pentru acest program va trebui să explicați modelul de afaceri ales, poziționarea mărcii, obiectivele strategice și modalitatea prin care afacerea ta va începe să înregistreze profit și să devină sustenabilă.

Acțiune comunitară: Implică proiectul tău comunitatea? Dorim să vedem care sunt efectele pozitive pe care afacerea ta le are asupra angajaților, clienților și comunității din jur, dincolo de beneficiile pe care ți le aduce ție. Acest pilon, axat pe susținerea forței de muncă, este esențial pentru a fi un lider etic.

Colaborare internațională: cele mai capabile și eficiente organizații sunt cele care se conectează și se pot extinde la nivel global. Poate că a ta are un real potențial internațional. Descrie cum viitorul succes al afacerii tale ar putea duce la o creștere sănătoasă a pieței. Este important atunci când planifici orice să privești în viitor și să creezi conexiuni în întreaga lume pentru a găsi un client, furnizor, partener de afaceri, investitor sau mentor. Fiind o comunitate globală de tineri lideri antreprenori și cetățeni internaționali, suntem mai puternici atunci când lucrăm împreună.

Cine sunt membrii juriului?

În timp ce pregătim lansarea programului Creative Young Entrepreneur (CYE) la viitoarele Conferințe zonale JCI (America, Europa Africa&Estul Mijlociu, Asia), suntem încântați să anunțăm jurații și mentorii pentru Competiția Europeană!

Acești reputați antreprenori și investitori, experți în finanțe și economia start-up-urilor, vor oferi cu siguranță informații și sfaturi valoroase cu privire la proiectele participanților la CYE. Vor livra, de asemenea, o întreagă serie de sesiuni de formare valoroase pentru toți candidații din programul CYE, la începutul lunii iunie, anterior Conferinței Europene.

Dr. Alexander Kern este un manager german de fonduri de capital de risc, public speaker, autor și profesor universitar, a cărui activitate se concentrează pe promovarea și încurajarea inovării și sustenabilității.

Diana Mardarovici este consultant în dezvoltarea afacerilor, cu sediul în București, România, doctorandă în economie.

Christiane Holzinger este consultant fiscal atestat și director general al firmei de consultanță fiscală ”360° Business Planner” GmbH din Klagenfurt și Viena.

Katarina Strandberg este avocat specializat în dreptul afacerilor, angel investitor, consilier și expert în procesul de investiții internaționale și guvernanța corporativă.

Franck Musso este licențiat în domeniul financiar-bancar și a lucrat în cadrul CFM Indosuez Monaco wealth management de peste 10 ani ca Vicepreședinte Senior, ca Bancher Senior în echipa din Oceania/Pacific și Sales Associate/Asociat de vânzări.

Olena Prykhodko este Co-fondator și Managing Partner al Modelex Education Monaco, un centru de excelență academică din Principatul Monaco și o școală Cambridge internațională.

Premii: 

Cei patru câștigători care obțin locul întâi în cadrul programului Creative Young Entrepreneur (CYE) la Conferințele zonale vor primi un premiu de 5.000 USD!

Acest premiu se acordă grație bunăvoinței și sprijinului oferit de Președintele JCI 2021, Ryubun Kojima.

Câștigătorii CYE clasați pe locul doi vor primi un bilet gratuit la o conferință zonală pentru anul 2022. Primii 3 clasați din cadrul fiecărei Conferințe zonale vor fi invitați să participe la Congresul Mondial pentru titlul de ”Global Creative Young Entrepreneur of the Year”.

Suntem, de asemenea, bucuroși să anunțăm că persoana va primi titlul de ”Global Creative Young Entrepreneur of the Year” va câștiga la Congresul Mondial JCI  marele premiu de 10.000 USD, mulțumită sprijinului generos al Vicepreședintelui JCI 2021, Pheng Kouch.

Toți participanții care se înscriu la CYE la Conferințele zonale 2021 vor beneficia de instruire și mentorat complementar evaluate la mii de dolari. Această instruire, oferită de membrii juriului, antreprenori de top, CEO și investitori din fiecare zonă, este destinată tuturor celor care achită taxa de înscriere de 50 USD, asigurând o rentabilitate imensă a investiției, care va crește exponențial potențialul de câștig viitor al afacerii tale.

Folosește-ți abilitățile și experiența dobândită cu atâta efort înscriindu-te astăzi și vei culege, în schimb, beneficiile oferite de accesul la formarea și sfaturile livrate de experți și de posibilitatea de a câștiga 5.000 USD la Conferința zonală și cei 10.000 USD reprezentând marele premiu de la Congresul Mondial!

Aplică ACUM: https://store.jci.cc/products/cye.

Pentru orice întrebare referitoare la proiect, nu ezita să ne contactezi prin mesaj pe pagina de Facebook sau pe e-mail la romania@jci.cc.