Meet JCI Târgu Mureș – the Changemakers

De mai bine de 100 de ani, JCI încurajează și susține tinerii din întreaga lume să devină lideri mai buni. Nu ar trebui să aștepți pentru a schimba lumea. În JCI ai oportunități pe care nu le poți găsi în altă parte: formare valoroasă, un cadru pentru rezolvarea problemelor reale din comunitatea ta și o rețea globală de peste 200.000 de tineri lideri pasionați, ca tine, care sunt acolo pentru a te sprijini la fiecare pas.

Ești pregătit să accepți provocarea?

Atunci hai să ne cunoaștem și să facem lumea din jurul nostru un pic mai bună în fiecare zi!

Seria Meet the CHANGEMAKERS își propune să unească comunitatea JCI și să faciliteze interacțiunea dintre organizațiile locale și societatea civilă.

Te așteptăm alături de noi, online pe pagina JCI Romania, pe 3 martie de la ora 19.00, pentru a cunoaște mai bine JCI Târgu Mureş. Vom vorbi despre istoricul organizației, proiectele și obiectivele pe termen lung și vom afla mai ales motivația care îi face pe membrii JCI Târgu Mureş să sară din pat dimineața.

Hai și tu alături de noi! We are everyday CHANGEMAKERS. We are JCI.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Dacă ai ratat prima ediție în care i-am avut invitați pe colegii din JCI Târgu-Mures poți vedea înregistrarea aici: https://fb.watch/4FvwdE3d5s/.