Aspire Academy a dat startul înscrierilor

Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership și antreprenoriat din Europa de Est, a dat startul înscrierilor. Profesori de la Harvard, Stanford și Georgetown vin în luna iulie la Aspire Academy pentru a susține cursuri și seminarii de leadership autentic, antreprenoriat și dezvoltare personală.
Aspire este cel mai prestigios program de leadership din Europa de est, oferind o programă perfecționată de-a lungul celor 10 ani de existență și
atrăgând tineri cu potențial, capabili să rezolve probleme reale în moduri inovatoare și eficiente.

Programul va avea loc în perioada 28 iulie – 4 august și le va oferi participanților acces la cursuri și workshop-uri construite conform formatului  universităților din SUA. Profesori distinși de la instituții de renume precum Harvard, Stanford și Georgetown, dar și antreprenori și lideri de succes, vor oferi sesiuni despre leadership autentic, etică în business, negocieri, design thinking și planificare strategică. Participanții sunt provocați să aplice cunoștințele acumulate în mediile din care provin, țintind înspre soluționarea problemelor societale.

Anul 2021 marchează cea de-a 10 aniversare a programului, iar cu ocazia aceasta, Aspire adoptă o nouă structură. Participanții își vor putea personaliza de acum experiența prin curriculumul diferențiat, o premieră în Romania. Cursurile opționale sunt concepute pentru a oferi tinerilor atât posibilitatea de a-și construi programa în funcție de interesele și obiectivele lor, cât și ajutorul de care au nevoie prin intermediul mentorilor și al profesorilor de elită.  Absolvenții programului vor avea acces la oportunități și programe adiționale, precum mentorat profesional, job-uri și internship-uri, evenimente interne și externe, asistență în aplicația pentru universitate și pre-accelerator de start-up-uri.

Cel mai mare câștig rămâne, însă, comunitatea de peste 1000 de absolvenți, provenind din peste 51 de țări și reprezentând un colectiv de excepție.
Cei interesați de experiența Aspire sunt invitați să aplice până pe data de 4 Aprilie. Aplicația constă în CV-ul personal și un scurt eseu despre o experiență formatoare din ultimii ani. Sunt necesare cunoștințe avansate de limba engleză, iar Aspire acordă burse financiare generoase tinerilor care au nevoie și care sunt determinați să participe la program.

Mai multe detalii, precum și formularul de aplicație, se pot găsi pe site-ul www.aspireacademy.ro.