Conferința Președinților Europeni – Primul eveniment internațional din 2021

În weekendul 4-7 februarie a avut loc online Conferința Președinților Europeni JCI. Au fost 4 zile intense, cu workshopuri și discuții menite să găsim soluții sustenabile de creștere și dezvoltare, atât a membrilor JCI , cât și a comunităților din care facem parte.
Ziua 1️⃣ a fost despre planul de acțiune al JCI Europa pentru 2021, dar și explorarea de noi oportunități, cum ar fi opțiunea de membership online.
Ziua 2️⃣ a fost despre inițiativa #RISEwithJCI, discuții deschise cu reprezentanții ICC și parteneriatele strategice ale JCI menite să ofere oportunități de creștere membrilor noștri.
Ziua 3️⃣ i-a avut ca invitați pe Președintele Mondial JCI Ryubun Kojima, cu un cuvânt pentru președinții europeni și pe Secretarul General JCI Kevin Hin, care ne-a povestit despre implementarea planului de acțiune al JCI.
O sesiune specială a avut loc împreună cu MEP Maria Walsh, într-o discuție extrem de interesantă despre sănătatea mentală a tinerilor în timpul pandemiei și cum putem combate fenomenul de însingurare și depresie.
Ziua s-a încheiat cu Adunarea Generală a Președinților Europeni în cadrul căreia s-au luat decizii benefice pentru viitorul organizațiilor noastre, care să ne ajute la creșterea și dezvoltare.
Ziua 4️⃣ a fost despre recrutare, retenție și motivarea membrilor, despre stiluri de leadership, dar și despre cum putem acționa cu toții spre o singură direcție, ghidați de sloganul #OneFuture de anul acesta. Fiecare președinte a avut parte de o sesiune de 1 la 1 cu președintele mondial în care putea pune întrebări sau oferi feedback.
Deși programul a fost unul încărcat, am socializat, am jucat joculețe ca să ne cunoaștem mai bine, am facut networking și brainstorming pentru a găsi soluții la provocările cu care fiecare organizație se confruntă în aceste vremuri dificile.
Așteptăm cu nerăbdare Conferință Europeană unde sperăm să ne putem întâlni cu toții în persoană!