DESCULŢ ÎN IARBĂ – PRIN CETATE – Organizatori: JCI Târgu Mureș, Distinct Events | for ladies and gents

Seria de evenimente “Desculţ în iarbă” este un concept  care s-a născut din nevoia locuitorilor orașului Târgu Mureș pentru relaxare într-un mediu diferit, este o modalitate prin care ei au posibilitatea de a evada de la viața cotidiană.
Dupa 4 editii de succes, “Desculț în iarbă” a dovedit ca este un eveniment de o vară, o poveste cu oameni care știu să se bucure de moment, care nu uită să danseze desculți în iarbă.
Adunate la un loc, toate aceste momente au făcut ca editiile “Desculț în iarbă” din vara lui 2017, să rămână în sufletele tuturor și să-și dorească să aibă din nou parte de acest eveniment, sau de unul asemănător, așa că organizatorii diSTiNCT events impreună cu JCI Târgu Mures s-au conformat.
Pe data de 9 iunie va avea loc prima ediție “Desculț în iarbă” din vara lui 2018, pentru care se lucrează deja din greu. Locaţia acestei ediţii este “Cetatea Mediavală” Târgu Mures. Evenimentul incepe la orele 11.00 si se va incheia la orele 23:00.

Intrarea este liberă.

Participanții sunt încurajați să-și aducă pături și cărți cu ei, pentru o experiență completă. Evenimentul va fi acompaniat de un DJ , după care, participanții vor putea asculta concerte live. La lăsarea întunericului, sub clar de lună, toți cei care vor participa la eveniment sunt invitați la film, al cărui titlu va fi un mister până în ziua evenimentului, însuflețit nu doar de cerul înstelat.

La această ediţie vom avea parte de două campanii ale asociaţiei JCI Târgu Mures: I Love My Health – mișcare în aer liber și Edu Club – club de lectură cu activități interactive, dar si de o invitată speciala. Ne bucurăm să o avem prezentă la eveniment pe jurnalista Sanda Nicola care îşi va lansa “Carte de identitate” în prezenţa publicului “Desculţ în iarbă”.

Program “Desculţ în iarbă – prin cetate” ; 9 iunie

11:00 – 21:00 – DJ,
12:00 – Campanie JCI Tg. Mureş:  “I Love My Health” – Mișcare în aer liber.
15:00 – Campanie JCI Tg. Mureş: “EduClub” – Spațiu de lectură, povești citite copiilor, „blind date„ cu o carte, bibliotecă vie și librărie.
16:30 – Lansarea de carte a jurnalistei Sanda Nicola – “Carte de Identitate”
19.00 – Concerte live: Voci & Arte/ Şcoala Populară de Arte Tg.Mureş
21:00 – Film în aer liber …mister pentru public pană la momentul proiecţiei.

Dacă relaxarea a fost evidențiată în primele ediții, tot relaxarea este obiectivul principal al edițiilor care urmează. Evenimentul nu urmărește decât să aducă un moment de respiro și un zâmbet pe buzele locuitorilor orașului Târgu Mureș care, sufocați de viața cotidiană, uneori par să uite să se mai bucure și să trăiască momentul.

După ediția din 9 iunie organizatorii se pregatesc de ediţia din iulie care va avea un format uşor diferit dar extrem de interesant…
Vă aşteptăm cu drag pe iarbă,

Organizatori:
JCI Târgu MureșDistinct Events | for ladies and gents