JCI Play 4×4 | Editia a 12-a | 19-20 mai 2018 | Offroad Networking Event din Constanta pana in Vama Veche

Proiectul premiat la nivel european cu distinctia „Best Local Growth & Development Program” revine pentru a 12-a oara, de aceasta data intr-o varianta de doua zile (19-20 mai), cu garantii incluse: networking, distractie, adrenalina, peisaje dobrogene: mare, nisip, cer albastru, dealuri, padure, vegetatie. De la Constanta pana la Vama Veche, cu masini 4×4, pe un traseu offroad selectat cu atentie pentru a nu afecta natura,  participantii grupati in echipe vor rezolva probe de indemanare, inteligenta, forta si creativitate.

Prin intermediul JCI Play 4×4, JCI Constanta va indeamna sa petreceti timp „la joaca” alaturi de cetateni activi, inteligenti, implicati, cu spirit tanar. Obiectivele proiectului:

  • Petrecerea timpului liber de calitate indrumati de persoane profesioniste in ceea ce priveste activitatea de off-road si activitatile in aer liber.
  • Dezvoltarea personala prin oferirea unui mediu pentru stimularea dialogului, a creativitatii si a increderii in sine a fiecarui participant.
  • Imbunatatirea abilitatilor de relationare prin participare activa si implicare in cadrul tuturor activitatilor desfasurate.
  • Crearea si consolidarea relatiilor si parteneriatelor dintre participanti.
  • Promovarea zonei turistice dobrogene si a turismului de aventura prin atragerea de participanti din tara si strainatate.
  • Distractie garantata, zambete si amintiri pentru o viata.

Asa a fost la editia din 2017, va asteptam sa facem impreuna filmul pentru 2018!

Detalii suplimentare despre eveniment gasiti pe pagina oficiala de Facebook JCI Constanta si pe pagina proiectului.

Traseu:
Plecare (8:30): Vivo Mall, Constanta
Oprire 1 – Straja, Monumentul Tineretului
Oprire 2 – Aeroport Tuzla, Hangar Cafe 67
Oprire 3 – Parc Aventura Paradis Land, Neptun
Oprire 4 – Speciala de la Cotul Vaii
Sosire (19:00): Cina de premiere Restaurant Corsaru’, Vama Veche
Cazare: Hotel Laguna, Vama Veche

Tarifele pentru participarea la eveniment:
Pachetul 1* – include participarea la sesiunea JCI Play 4×4 si cazarea in camera dubla in Vama Veche – 300 lei (+50 lei daca participantul nu vine cu masina 4×4 si solicita loc intr-o masina pusa la dispozitie de catre organizatori si parteneri)
Pachetul 2* – include participarea la sesiunea JCI Play 4×4 – 250 lei (+50 lei daca participantul nu vine cu masina 4×4 si solicita loc intr-o masina pusa la dispozitie de catre organizatori si parteneri)
*membrii JCI beneficiaza de un discount de 50 lei

Organizator: JCI Constanţa
Co-organizatori: Active Training, PlayXP.net
Project Manager: Simona Leonida | Tel: +40 725566575 | Email: internationalism@jciromania.ro
Detalii si inscrieri la: +40 0732 833 443