Conferinta Regionala Sud si Est JCI Romania 2017

Partener locatie: Delta Nature Resort*****
Perioada: 30 iunie – 02 iulie 2017
Fiecare conferinta regionala a fost speciala. Cu toate acestea, toate conferintele regionale au avut un element important in comun: oamenii minunati. Pentru ca noi suntem cea mai importanta resursa pentru noi insine si pentru ca JCI inseamna de fapt membrii lui, va invitam la Conferinta Regionala SUD si EST 2017 in cadrul careia sa ne imbogatim reciproc cu ajutorul experientelor traite de colegii nostri, sa petrecem impreuna timp de calitate si vom face aceste lucruri distrandu-ne intr-o locatie de vacanta.

Conferintele Regionale JCI Romania se desfasoara anual in fiecare regiune din tara noastra, avand drept obiectiv reuniunea membrilor JCI ai organizatiilor locale din aceeasi regiune, pentru a se cunoaste, pentru a invata, a schimba idei si opinii si, nu in ultimul rand, pentru a se distra si relaxa impreuna. Cu alte cuvinte, o Conferinta Regionala este o ocazie unica de a petrece timp de calitate cu oameni de calitate, de a cunoaste oameni noi, de a dezvolta relatii profesionale sau de afaceri si, mai ales, de a lega prietenii.

Anul acesta, Conferinta Regionala JCI Romania pentru regiunile de Sud si Est va fi gazduita de JCI Galati, aflata, din punct de vedere geografic, la intersectia dintre cele doua regiuni. Organizarea Conferintei Regionale Sud-Est este o onoare pentru JCI Galati si totodata este o buna oportunitate pentru membrii localei sa inteleaga mai bine ce este JCI, cunoscand oameni valorosi.
Conferinta va reuni membri ai organizatiilor locale JCI din regiunea de Sud si de Est a Romaniei, si va fi deschisa si catre membri JCI din celelalte regiuni ale tarii si din strainatate. Programul conferintei se deruleaza pe parcursul a doua zile (de vineri seara- 30 iunie si pana duminica dupa-amiaza – 2 iulie), si cuprinde workshop-uri, activitati de teambuilding si networking si, nu in ultimul rand, program de odihna si relaxare.

Conferinta va avea loc la resortul de 5* Delta Nature Resort, o locatie deosebit de frumoasa aflata in judetul Tulcea. Locatia este una eleganta, linistita si se afla pe malul lacului Somova. Fie ca veniti cu feribotul traversand Dunarea, fie ca veniti pe drumul european E81/ E60 sau pe E87, veti avea privelisti frumoase care sa va incante. De asemenea, rasaritul si apusul ne vor oferi imagini memorabile. Vom fi cazati in vile Deluxe, suficient de incapatoare pentru 4 persoane intr-o vila. Fiecare vila are dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi, living cu canapea extensibila, baie si terasa proprie. Locatia are piscina si sala de conferinta.

Pentru inscrieri completati formularul online: Click aici!
Eveniment Facebook

JCI este partener al ONU si sustine activ Obiectivele de Dezvoltare Durabila, tocmai in acest sens a fost selectat ca partener Delta Nature Resort, singurul complex de 5* din Delta Dunarii , votat in top 10 resorturi eco din lume:

Coordonator de proiect:
Elena Douglas
Telefon: 0737/211.212
Email: elena.douglas@jcigalati.ro