Pasaportul, norocul si bucuria incepatorului – Conferinta Europeana JCI 2014

Pasaportul primit ca dovada a participarii pentru prima oara la o conferinta europeana a devenit un simbol al apartenentei mele la o comunitate internationala. Sunt libera sa calatoresc spre implinirea misiunii mele in JCI, am ajutoare prieteni din intreaga Europa, oameni care prin felul lor de a fi mi-au confirmat ca pot crea schimbarea pozitiva in comunitatea, lumea si gandirea mea. Pasaportul a venit cu drepturi si obligatii, am avut dreptul de a ma bucura de “experienta malteza cavalereasca” participand la cursuri, workshop-uri, evenimente de socializare, petreceri, alaturi de 1300 de oameni si am obligatia sa impartasesc emotiile si entuziasmul unei conferinte europene astfel incat membrii JCI Romania sa-si doreasca sa  participe in 2015 la Conferinta Europeana de la Kusadasi, Turcia! Sunt mandra sa fiu cetatean JCI Europa!

Norocul de a face parte dintr-o echipa JCI Romania fantastica: Ionut Tata, Stelian Burduhos, Alina Munteanu, Ramona Leonida, Horia Nes, Septimiu Ranta; de a castiga un premiu european, Best Local Growth & Development Program – JCI Play 4×4 impreuna cu JCI Constanta; de a avea standul cel mai vizitat si campania de promovare cea mai inchegata, prin intermediul tehnologiei, LCD si tablete, dar si folosind “carlige” traditionale, vin dobrogean, palinca ardeleneasca, ciocolata si biscuiti; de a petrece timp de calitate alaturi de membrii JCI din tarile europene; poate fi considerat norocul incepatorului, insa drag membru JCI, te asigur ca norocul vine catre cel care joaca, care actioneaza.

Bucuria nu are limite si nici nu s-a sfarsit odata cu terminarea evenimentului. Un zambet imi sta ancorat pe chip, la amintirea momentului intens al premierii, am urcat pe scena si am luat primul trofeu acordat pentru un proiect dezvoltat de JCI in Romania, si 1300 de oameni ne-au privit si ne-au aplaudat. Trofeul, campania de promovare desfasurata la stand, partenerii, membrii delegatiei au fost ingredientele retetei de succes pentru a crea bucuria unei participari ce nu va fi curand uitata. Sunt bucuroasa!

Incepatorul de acum sunt eu, Oana Radu, Director Parteneriate 2014- JCI Romania. Incepatorul de maine esti tu, cel care citesti ceea ce am scris si te aventurezi la o conferinta JCI europeana!

‪#iSmile  #jciec2014  #Unite2Impact #iameurope

Articol scris de: Oana RADU