Conferinta nationala JCI Serbia

Ar fi multe de spus dupa o participare la o conferinta nationala, mai ales daca e si prima (da, sunt boboc in JCI!) si intamplarea a facut sa fie si in afara. Efectul WOW a fost garantat! Delegatia JCI Cluj a fost formata de 5 membri.

Am pornit din Cluj intr-o dimineata mohorata, somnorosi, raciti, dar plini de entuzisam in ceea ce priveste conferinta la care urma sa asistam. Curand, si vremea a tinut cu noi si soarele ne-a iesit zambitor in cale.


Odata ajunsi in Serbia, a fost o adevarata aventura sa gasim drumul inspre Novi Sad (fara harta recunoscuta de GPS, indicatoare de orientare putine) si apoi inspre hotelul in care urma sa aiba loc conferinta. Rabdarea si munca in echipa au fost puse la grea incercare, dar au trecut testul cu brio.

Programul conferintei a fost unul lejer, in care am savurat workshopul oferit de Jovana Andjelić si prezentarea lui Pavle Budinčević. Acesti doi speakeri valorosi si apreciati in comunitatea JCI Serbia si nu numai, ne-au vorbit despre leadership: abilitati din viata de zi cu zi ce pot fi transferate in zona business si motivele pentru care unii lideri dau gres. Au fost doua sesiuni interactve si pline de invataminte. Pauzele din timpul conferintei s-au dovedit a fi adevarate sesiuni de networking, de facut poze si de savurat o cafea iar delegatiile straine au continuat sa faca asta si in timpul turului orasului, oferit de organizatori.
Cele doua seri au fost animate de petrecerea tematica “Smart & Sexy” si de petrecerea care a precedat Gala Dinner. Aici, s-a putut observa autenticul stil balcanic de distractie: pana in zori de zi.

JCI Romania a avut a treia delegatie ca numar de participanti straini, am avut vizibilitate, am avut ocazia sa facem networking, ne-am promovat viitoarele proiecte si am primit alte invitatii la randul nostru iar curand ne vom revedea cu 5 membri JCI Novi Sad la o noua editie “Innovate Networking”.

Participarea la acest eveniment m-a ajutat sa simt pulsul organizatiei, sa realizez ca bucuria si mandria de a fi membru JCI exista oriunde ai merge in lume, doar ca se manifesta diferit. Aici s-a manifestat prin voie buna, lejeritate, bucurie si multa interactiune. Am fost primiti cu bratele deschise si cu zambete largi, atat de organizatori cat si de celelalte delegatii. Nu am putut sa nu observ emotiile gazdelor atunci cand s-au derulat pozele in care erau prezentate activitatile lor, munca depusa in tot acest timp, prieteniile legate si distractia, dar mai ales satisfactia indeplinirii obiectivelor si a impactului asupra lumii.

Tin sa le multumesc colegilor mei din Cluj pentru buna dispozitie si energie de care au dat dovada pe tot parcursul experientei din Serbia. Am fost intr-adevar uniti, haiosi si implicati si sunt mandra de asta!
In incheiere as dori sa invit toti colegii sa participe fara ezitare la cat mai multe evenimente care reunesc membrii JCI, pentru a-si cunoaste prietenii mai bine, a simti entuziasmul a zeci sau sute de jaycees si a te motiva si mobliza si mai mult!

Go JCI Cluj! Go JCI Romania!