JCI Romania 10 ani – va invitam la conferinta nationala

În perioada 5-8 septembrie 2013, Bucureștiul va fi gazda Conferinței Naționale Anuale a JCI România, un eveniment ce va marca și aniversarea a 10 ani de la înființarea federației și de la afilierea la organizația internațională.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a patru zile, de joi seara până duminică, la Hotelul Intercontinental și va reuni membri ai organizațiilor locale JCI și ai grupurilor de inițiativă, oameni din mediul privat (antreprenori și manageri), tineri lideri și cetățeni activi, traineri și speakeri din intreaga țara și din străinătate.
În fiecare an, membri ai organizațiilor locale afiliate la JCI România, membri ai grupurilor de inițiativa din diverse orașe, parteneri şi simpatizanţi ai organizaţiei se întâlnesc în cadrul Conferinţei Naţionale, eveniment care reuşeşte să adune în mod constant 150 – 200 de participanţi. În cei 9 ani de până acum, JCI România a organizat în fiecare an astfel de evenimente, gazde fiind orasele Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Lugoj, Braşov.