Warm, Wet, Circles – Claudiu Gămulescu la Congresul JCI Pays de la Loire

Warm, Wet, Circles

(congresul JCI Pays de la Loire)

de Claudiu Gămulescu 

Claudiu

Am ales acest titlu nu numai pentru că este al uneia din melodiile mele preferate, dar pentru că exprimă cel mai bine Congresul Federatiei Pays de la Loire la care am fost prezent în decembrie 2012. “Warm” pentru că atmosfera a fost deosebit de încărcată de prietenie şi căldura, “Wet” pentru că s-a ţinut în Bretania la Chateaubriant (deşi nu a plouat), şi “Circles” pentru că a fost organizat de cea mai mare Federaţie JCI din Franţa ca număr de membri şi pentru că acţiunile lor au multă rezonanţă în ceea ce înseamnă JCE Franta.

Am fost la acest eveniment în calitate de invitat al JCE Laval, căruia ţin să îi mulţumesc special pentru primirea făcută şi atitudinea prietenească cu care am fost întampinat (dupa mutarea mea în oraşul Laval, Mayenne). Am fost şi în calitate de promotor al aplicatiei “JCI World” şi în calitate de observator din poziţia de VP Internationalism JCI Romania. Din toate cele trei perspective totul a arătat minunat.

Am urmat în cursul dimineţii “formaţiunea” de Auto-relaxare, revigorantă. Apoi, un prânz gustos cu multe impresii schimbate. Adunarea Generală, foarte bun timingul, chiar dacă pe alocuri au fost mici necoordonări la animarea congresului. Am vizitat oraşul şi l-am găsit foarte drăgut. A urmat petercerea de seară, cu tema “Disco”, într-un cadru absolut impresionant şi cu un meniu de exceptie. Ziua a fost plină !

105107108

Congresul JCI Pays de la Loire pe puncte:
– Felicitări şi succes noii echipe care preia conducerea anul acesta şi le urez să îşi îndeplinească scopurile
– Felicitari JCE Chateaubriant pentru organizare, în special Sandrine Aimon şi Ulric Garnier (JCE Chateau Gontier)
– Multumesc şi ura pentru marele premiu câştigat la Concurs pentru JCI Laval !
– Salutări JCE Haute-Mayenne, o echipă cu care m-am înţeles foarte bine
JCE Nantes Sud Metropole, sunteţi cool !
JCI Romania întoarce invitaţia deschisă oricărui membru al JCEF France de a participa la un congres, măcar pentru comparaţie !

114116118