Testimonial LEADERSHIP ACADEMY – Laura Manea (JCI Brasov)

A venit timpul sa diseminez gandurile pe care le-am asezat in desaga primita la Belis cu ocazia evenimentului Leadership Academy organizat de JCI Cluj cu atata dare de binete, tocmeli, stratejii si cioante rupte!

Evenimentul a fost pentru mine o noua ocazie de a crea punti de comunicare cu propria echipa (JCI Brasov) dar si cu acele persoane din JCI cu care impatasesc aceleasi dorinte si nevoi.

Multumesc pentru un sfarsit de saptamana in care am avut parte de informatii noi, de experienta si umor, de reguli si sfaturi pertinente- toate acestea fiind premise pentru noile prietenii si pentru o asumare responsabila a proiectelor!

Mai concret: am dobandit setul competentelor vizat de schema de instruire: eficacitatea interpersonala, respectiv capacitatea de a comunica clar, cu luciditate si entuziasm; Intelegerea impactului actiunilor si comunicarii asupra celor din jur; Capacitatea de a intelege si a interpreta obiectivele si sentimentele celorlalti; Capacitatea de a-i convinge pe oameni de propriul punct de vedere; Capacitatea de a-i motiva si inspira pe oameni; De a spune NU sub presiune, dar si disponibilitatea de a face concesii cand este necesar. In plus, am mai activat competente precum: comunicarea scrisa, aptitudinile analitice, rezistenta la stres, planificare, organizare si discernamantul prin intelegerea modului in care actiunile proprii si ale celorlalti influenteaza performanta personala si profesionala.

Ce urmeaza?

O sa am grija ca desaga sa treaca din mana in mana pentru a ne apropia de indeplinirea obiectivele propuse!

 Cu drag,

Laura Manea – JCI Brasov