Experienta First Timer – Raluca Avram la CN2012

”Be Better” e spre ceea ce ne îndeamnă JCI să aspirăm…..

Conferinţa Naţională de la Braşov din perioada 11-14 octombrie mi-a oferit tocmai  această oportunitate şi mi-a dat ocazia de a-mi descoperi motivaţia de a merge mai departe în această organizaţie.

Toate acestea pentru că am cunoscut oameni determinaţi să aducă o schimbare în comunitatea lor, să se dezvolte, să înveţe despre ei şi despre ceilalţi, să împărtăşească din experienţele lor, oameni inspiraţi şi care m-au inspirat. Ana si Liviu pentru că mi-au arătat cum e  să fii open-minded şi cum să faci lucrurile cu pasiune; Iulia care imi arăta cum sa faci PR; Teo pentru optimism şi disponibilitatea şi dorinta de a crea amintiri şi bineînţeles Filipe Carrera şi Bogdan David pentru pregatirea si spiritul lor pozitiv.

Deasemenea CN mi-a dat oportunitatea de a-mi cunoaste mai bine colegii din JCI Buzau şi de a face schimb de idei pentru proiecte viitoare, proiecte menite să  aducă o schimbare pozitiva în noi şi în comunitatea noastră.

Ca şi experienţă de învăţare am ales ca dintre evenimentele propuse de  organizatori, să particip la cursurile  JCI Presenter şi JCI Achieve, în speranţa de a descoperi pe parcursul desfăşurării lor noi abilităţi si atitudini, menite sa facă din mine un membru valoros al echipei JCI Buzău. Cursurile mi-au livrat ceea ce ma asteptam si chiar mai mult: Au adus valoare!

Pentru mine a fost o experienta care a contat pentru că a fost „all about the people” si a rezonat cu ceea ce reprezintă viziunea şi misiunea JCI:

“Să fim prima rețea globală de cetățeni activi.”

“Să oferim oportunități de dezvoltare care potențează tinerii să creeze schimbări pozitive.”