Warning: A non-numeric value encountered in /home/rjci5138/public_html/wp-content/themes/jciromania/functions.php on line 5752

header_JCI_ROMANIA_ORGANIZATII
Federația Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003 și este alcătuită în prezent din organizațiile locale JCI București, JCI Constanța, JCI Timișoara, JCI Cluj, JCI Iași, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Târgu-Mureș și JCI Suceava. Cu peste 300 de membri activi, la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități. JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber Internațional.

Activ din 2002, JCI București este locul unde antreprenorii, managerii, freelancerii se implică activ în proiecte bazate pe antreprenoriat, dezvoltarea personală și comunitate. Creem un impact în industria de afaceri încurajând antreprenorii și le oferim acces către resursele comunității noastre. Proiectele cheie în organizația noastră sunt: Business pe bicicletă care are ca scop încurajarea tinerilor să folosească bicicletă în oraș; JCI Tineri Antreprenori unde au loc training-uri pentru start-up-uri; Business Target Club – teme importante din economie și antreprenoriat sunt dezbătute aici.

Președinte JCI București 2020: Alina RADU
Website: www.jcibucuresti.ro

JCI Constanța este o organizație locală din România, localizată la malul Mării Negre. A fost înființată în 2003, dar activitatea a început să crească din 2010.
Obiectivul principal este recrutarea de membri dedicați și dezvoltarea calităților de leadership. JCI Constanța are proiecte în toate zonele de acțiune JCI: Business (JCI PLAY 4X4, Business Networking Event), Relații Internaționale (Parteneriat semnat în 2014 cu JCI Copenhaga Internațional, JCI Strasbourg și JCI Bruxelles și altul semnat în 2015 cu JCI Varna), Dezvoltare Personală (Public Speaking și Debate Academy, JCI Train to Play), Comunitate (Atelierul Zânelor, Campania Umanitară, Share Your Blood Save a Life). JCI Constanța a câștigat premiul “JCI Most Outstanding Local Organization” în 2015 la Conferința Europeană din Istanbul.

Președinte JCI Constanța 2020: Iacob FILIP
Website: www.jciconstanta.ro

JCI Prahova

JCI Prahova și-a început activitatea în 2012, pornind de la un grup mic de prieteni și cetățeni dedicați care aveau dorința să schimbe mediul în care trăiau.
De la proiecte sociale la crearea unui mediu propice pentru profesioniști și antreprenori, de la diferite zone de activitate la consolidarea experienței, de la dezvoltare la extinderea rețelei de business a comunității, JCI Prahova se bazează pe principii informale și prietenoase. Prin programele și proiectele dezvoltate, JCI Prahova se concentrează pe 3 direcții principale:  Dezvoltare personală, proiecte sociale de afaceri, pentru că fiecare individ trebuie să investească în sine, în dezvoltarea, în speranța că o să devină un lider și că lansarea unei afaceri o să devină un proces natural. Proiectele de bază sunt: Public Speaking Club, Career Days, Social Christmas Project, Leadership Day and Connect Business (BNE-ul anual).

Contact JCI Prahova 2020: Florin IONIȚĂ
Website : www.jciprahova.ro

JCI Târgu Mureș și-a început activitatea în 2009 cu scopul de a crea un mediu propice pentru profesioniști și antreprenori. În anul 2015, asociația și-a propus un plan cincinal de activitate prin intermediul căruia să devină un motor local de schimbare care încurajează:

  • antreprenoriatul prin educație, mentorat și schimb de experiență;
  • implicarea activă în crearea și educarea unei comunități responsabile, unite și sigure;
  • formarea continuă a membrilor săi.

Membrii JCI sunt selectați din zone variate de activitate, pentru a-și consolida experiența, pentru a se dezvolta, pentru a-și extinde rețeaua de contacte și pentru a se simți bine într-un mediu prietenos și informal.
Prin programele și proiectele sale, JCI Târgu Mureș se axează pe următoarele direcții: dezvoltarea personală a membrilor comunității, dezvoltarea mediului de afaceri, protecția mediului înconjurător și dezvoltarea comunității prin programe sociale și educaționale de înaltă calitate.
În anul 2017, JCI Târgu Mureș a organizat primul său eveniment național, Conferința Președinților JCI România.
Proiecte Principale : Zâmbete în Dar, Edu Club, Future Business Man și Conferința JCI.

Președinte JCI Târgu Mureș 2020: Kinga OROSZ
Website: www.jcimures.ro

JCI Cluj este una dintre cele mai mari și mai active organizații locale JCI din România. Fondată în iunie 2008, se implică în mod activ în comunitate în domenii precum social și antreprenoriat. Food Waste Combat, Ride2Work, Serile JCI, Start în afaceri by JCI Cluj, Tenaris Silcotub și SALT sunt câteva dintre proiectele care produc schimbări vizibile în Cluj. Fie că ne referim la reducerea risipei alimentare, încurajarea mersului pe bicicletă, sprijinirea antreprenorilor sau seri de inspirație cu profesioniști în business, JCI Cluj crește lideri și încercă să rezolve probleme reale din societate și să implice comunitatea în găsirea de soluții.

Președinte JCI Cluj 2020: Daniel OLTEAN
Website: www.jcicluj.ro

JCI Craiova a fost înființată în anul 2011 ca grup de inițiativă plecat din nevoia de a rezolva problemele actuale ale comunității. Proiectele JCI Craiova se bazează pe voluntariat concentrate pe trei din cele patru domenii de acțiune JCI: antreprenoriat și business, dezvoltare personală și leadership, responsabilitate socială. O parte din proiectele dezvoltate de către asociația noastră în ariile amintite mai sus sunt JCI Cycling Day (9 ediții), Cross caritabil – autism, JCI Training Academy, Start-up Workshops, JCI Science Evolution. În 2015 JCI a fost unitate operațională al programului The Duke of Edinburgh’s International Award.

Contact JCI Craiova 2020: Iulian TĂNASE
Website: www.jcicraiova.ro

JCI Iași este o organizație formată din tineri antreprenori și profesioniști în activitățile lor precum manageri, directori de vânzări, consultanți, jurnaliști, directori de resurse umane, economiști, profesioniști în industria IT.
Membrii JCI Iași plănuiesc și implementează proiecte care aduc schimbări pozitive în comunitatea locală sau chiar la nivel național. Prin proiectele implementate, membrii JCI Iași își propun să devină mai buni atât la nivel profesional, cât și la nivel personal, dezvoltându-și calitățile de leadership, care sunt necesare pentru a genera schimbări pozitive în comunitate, atât în Romania cât și în lumea întreagă. JCI Iași a fost fondată în 2006.
Proiectele principale sunt : BNE, Femei de Afaceri cu Stil, Heckathon și Programul de mentorat pentru tinerii antreprenori.

Președinte JCI Iași 2020: Roxana Bianca IONEL
Website: www.jciiasi.ro

Fondat în 2003, JCI Timișoara, are misiunea de a oferi oportunități de dezvoltare și de a creea schimbări pozitive în 3 domenii: antreprenoriat, dezvoltare personală și comunitate. Proiectele principale în organizația noastră sunt: Business Wings – o rețea rapidă care are ca scop identificarea de oportunități de business între participanți, precum antreprenori, manageri, freelanceri; Business Arena – conceput pentru a conștientiza faptul că business-ul nu e doar muncă de birou și că poate avea loc în locuri neconvenționale și medii non-conformiste; Academic Networking Event – identifică șansele de colaborare în domeniile științifice și educaționale.

Președinte JCI Timișoara 2020: Simona CICAN
Website: @jcitimisoara

JCI Suceava este organizația unde antreprenori cu experiență, profesioniști din vaste categorii și tineri activi își unesc forța, cunoașterea și energia pentru a crea acțiuni ce au ca scop îmbunătățirea societății din care facem parte cu toții.
Echipa JCI Suceava a început activitatea în aprilie 2016 iar până în prezent au fost organizate peste 40 de evenimente și campanii printre care amintim: Wine Networking Event – eveniment premiat cu premiul „Cel Mai Bun Program de Dezvoltare Economică din România” de către JCI România în cadrul Galei JCI Awards winenetworking.ro , BizzBike, Zâmbete în Dar, Cult e Cool, Serile JCI, diverse seminarii și workshop-uri.

Președinte JCI Suceava 2020: Răzvan STRATON
Website: www.jcisuceava.ro