Proiectul premiat la nivel european cu distinctia „Best Local Growth & Development Program” revine pentru a 12-a oara, de aceasta data intr-o varianta de doua zile (19-20 mai), cu garantii incluse: networking, distractie, adrenalina, peisaje dobrogene: mare, nisip, cer albastru, dealuri, padure, vegetatie. De la Constanta pana la Vama Veche, cu masini 4×4, pe un traseu offroad selectat cu atentie pentru a nu afecta natura,  participantii grupati in echipe vor rezolva probe de indemanare, inteligenta, forta si creativitate.

Prin intermediul JCI Play 4×4, JCI Constanta va indeamna sa petreceti timp „la joaca” alaturi de cetateni activi, inteligenti, implicati, cu spirit tanar. Obiectivele proiectului:

  • Petrecerea timpului liber de calitate indrumati de persoane profesioniste in ceea ce priveste activitatea de off-road si activitatile in aer liber.
  • Dezvoltarea personala prin oferirea unui mediu pentru stimularea dialogului, a creativitatii si a increderii in sine a fiecarui participant.
  • Imbunatatirea abilitatilor de relationare prin participare activa si implicare in cadrul tuturor activitatilor desfasurate.
  • Crearea si consolidarea relatiilor si parteneriatelor dintre participanti.
  • Promovarea zonei turistice dobrogene si a turismului de aventura prin atragerea de participanti din tara si strainatate.
  • Distractie garantata, zambete si amintiri pentru o viata.

Asa a fost la editia din 2017, va asteptam sa facem impreuna filmul pentru 2018!

Detalii suplimentare despre eveniment gasiti pe pagina oficiala de Facebook JCI Constanta si pe pagina proiectului.

Tarifele pentru participarea la eveniment:
Pachetul 1* – include participarea la sesiunea JCI Play 4×4 si cazarea in camera dubla in Vama Veche – 300 lei (+50 lei daca participantul nu vine cu masina 4×4 si solicita loc intr-o masina pusa la dispozitie de catre organizatori si parteneri)
Pachetul 2* – include participarea la sesiunea JCI Play 4×4 – 250 lei (+50 lei daca participantul nu vine cu masina 4×4 si solicita loc intr-o masina pusa la dispozitie de catre organizatori si parteneri)
*membrii JCI beneficiaza de un discount de 50 lei

Organizator: JCI Constanţa
Co-organizatori: Active Training, PlayXP.net
Project Manager: Simona Leonida | Tel: +40 725566575 | Email: internationalism@jciromania.ro
Detalii si inscrieri la: +40 0732 833 443