Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rjci5138/public_html/cn2017/wp-content/themes/cn2017/includes/builder/functions.php on line 4993
Principles of Change | JCI Romania National Conference 2017

Gordon GeislerDespre principiile schimbării cu trainerul Gordon Geisler (Germania)

Organizația JCI Constanța oferă studenților din cadrul Universității “OVIDIUS” Constanța o oportunitate unică de a participa la un training susținut în limba engleză de trainerul Gordon Geisler pe tema “Principles of Change” (Principiile schimbării). Trainingul are loc vineri 6 octombrie la Campusul Universitatii OVIDIUS Corp A, sala E115 de la etajul 1, de la ora 14.30 și va dura aproximativ 90 de minute.

Pentru înscrieri este necesar să sunați la 0722828121.

“Principles of Change” (Principiile schimbării) face parte din programul Conferinței Naționale JCI România ce se desfășoară la Constanța în perioada 5-8 octombrie.

Experiența pe care o deține Gordon în domeniul Afaceri – focus-zone îl recomandă sustinerea pregatirilor internaționale. A fondat prima companie la vârsta de 16 ani iar ulterior a fondat mai multe companii și un institut de coaching. Gordon Geisler este specializat în: consultanță, în formarea și coaching-ul antreprenorilor și liderilor, facilitarea proceselor de schimbare în organizații, strategii de dezvoltare a afacerii, leadership dinamic și management de proiect, vânzări, marketing și key-management.

Gordon Geisler, speaker în cadrul Conferinței Naționale JCI România 2017 este un expert din zona coaching-ului pentru afaceri cu o reputație clădită în ascensiunea sa ghidată pe principiile și valorile JCI. Este membru JCI din 2005, pe când avea doar 25 de ani.

Gordon a fost membru al comitetului de organizare pentru Coferința Națională JCI Germania în perioada 2007 – 2010 iar în ultimii 10 ani este Trainer pentru JCI Germania. Poartă distincția de Cavaler al JCI German Academy, cea mai înaltă pregătire în Germania și se ocupă de pregătirea pentru viitori lideri încă din 2011. În prezent deține calitatea de membru al consiliului național JCI Germania ca membru al EIP pentru 2016 și 2017