Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rjci5138/public_html/cn2017/wp-content/themes/cn2017/includes/builder/functions.php on line 4993
Ion-Dănuț Jugănaru | JCI Romania National Conference 2017

Ion-Dănuț Jugănaru

Ion Dănuț JugănaruDr. ec. Ion-Danut Juganaru este Director General (2008) al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA) in cadrul careia activeaza din 1993, avand ca responsabilitati principale coordonarea intregulului personal al CCINA si raspunderea privind ducerea la indeplinire a tuturor hotararilor adoptate de Colegiul de Conducere si a dispozitiilor Presedintelui CCINA.

Ion-Danut Juganaru este, de asemenea, consilier al Presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (din iulie 2014-prezent); Reprezentant din partea executivului Camerei Nationale in Comisia de dialog din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice; Director general al Fundatiei „Şcoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie”; Membru titular al Comitetului de Monitorizare a POR, din partea Regiunii 2 Sud-Est; Membru titular al Comitetului de Monitorizare a Programului Transfrontalier Romania-Bulgaria; Membru in Corpul Profesioniştilor in Lobby (din anul 2014).

Pe langa activitatea sa de la CCINA, Ion-Danut Juganaru este conferentiar universitar la Facultatea de Stiinte Economice, la Universitatea „Ovidius” din Constanta, fiind titular al cursurilor Economia Turismului; Turism International; Politici in turismul mondial (Master); Managementul destinatiilor turistice (Master).