Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rjci5138/public_html/cn2017/wp-content/themes/cn2017/includes/builder/functions.php on line 4993
Eugeniu Albu – White Trumpet va cânta la Gala TOYP & JCI România Awards 2017 | JCI Romania National Conference 2017

Sâmbătă, la Gala TOYP & JCI România Awards 2017, vom avea ocazia să vedem un recital White Trumpet. Pe numele său real Eugeniu Albu, a fost atras de muzică încă de mic copil. La vârsta de 6 ani începe să ia lecții de pian, urmând ca în jurul vârstei de 11 ani să studieze în paralel trompeta, care va deveni în scurt timp instrumentul său de suflet.

După terminarea Colegiul Național de Arte ”Regina Maria” Constanța, el va începe să promoveze, tot mai intens, conceptul de improvizație live pe muzică de club.

În scurt timp se va face auzit pe scenele a numeroase cluburi, atât din țară, cât și din străinătate: Fratelli Constanța, The Office Predeal, Club La Muse București, SOFA București, Bamboo Brașov, The Garden Lounge Slobozia, Club Bizzare Ploiești, GOHA Studio Brașov, Move Club Brașov, precum și în Italia, Albania, Muntenegru.

White Trumpet a luat parte la numeroase evenimente de anvergură, precum: Scena Liberty Parade 2010 (alături de Dj Lucian Barbulescu), Absolut Blank Campaign 2011-2012, Mamaia Summer Fashion Festival 2011 și 2013, Romanian Music Awards 2011 (alături de Dony și Elena Gheorghe), Romanian Music Awards 2012 (alături de Dony, Alex Mica și Mr. Sax), emisiunile Summerkiss și Winterkiss la Radio Kiss FM România, dar și La Măruță (Pro Tv), Acces Direct (Kanal D), Neatza cu Razvan și Dani (Antena1), Antena Stars Matinal (Antena Stars).

Încă din anul 2010 a pus bazele unui proiect de clubbing și se alătură casei de producție 1ArtistMusic, împreună cu Laurențiu Duță, 3Sud Est, Dony, Alex Mica, Dj Alexunder Base și Mr. Sax, cu care a colaborat în producția mai multor melodii.