Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rjci5138/public_html/cn2017/wp-content/themes/cn2017/includes/builder/functions.php on line 4993
Diana Mardarovici | JCI Romania National Conference 2017

Diana Mardarovici

Diana MardaroviciIn calitatea de Membru al Board-ului Director JCI Romania, Diana Mardarovici faciliteaza dezvoltarea retelei de tineri lideri si antreprenori Junior Chamber International. Diana este Presedinte 2016 JCI Romania.

JCI Romania, infiintata in anul 2003, ofera solutii sustenabile pentru problemele curente ale comunitatilor in care activeaza. Astazi, JCI Romania are 9 organizatii locale in orasele: Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Prahova si Timisoara si 3 Grupuri de Initiativa in proces de afiliere la Arad, Galati si Targu Mures.

Una dintre valorile JCI este: Echitatea economica poate fi atinsa  de oameni liberi prin libera initiativa.

Membrii JCI cred ca antreprenoriatul si libera asociere este cea mai buna solutie pentru dezvoltarea economica a Romaniei.

JCI Romania, prin organizatiile sale locale, dezvolta proiecte care incurajeaza: infiintarea de noi afaceri, networking-ul intre antreprenori cu experienta si cei la inceput de drum, asocierea membrilor si simpatizantilor in noi afaceri, investitia in oameni.

Diana Mardarovici crede in dezvoltare sustenabila: intensiva (prin cresterea numarului de membri si a numarului de proiecte in organizatiile existente) si extensive (prin dezvoltarea, sustinerea si incurajarea noilor grupuri de initiativa).

Cu o experienta de 10 ani in industria de publicitate/media in cadrul companiilor: Intact Media, Protv SA, Media Consulta International a coordonat organizarea a doua evenimente sportive majore: amicalul Dinamo-Barcelona (2011) si Turneul International  „Centura de Aur Nicolae Linca” la Box (2013).

In 2014 a pus bazele propriei agentii de comunicare/vanzari media: Yellow Comm.