Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rjci5138/public_html/cn2017/wp-content/themes/cn2017/includes/builder/functions.php on line 4993
Costin Sorici | JCI Romania National Conference 2017

Costin Sorici

Costin SoriciManaging Partner al SC Project Management Solutions SRL, societate pe care a fondat-o in 2001. Are experienta nationala si internationala de 15 ani in domeniul antreprenoriatului, managementului de proiect si accesarii fondurilor europene. A coordonat si asistat peste 200 de proiecte cu finantare europeana din diverse programe de preaderare si aderare.

Este doctor in economie si MBA al prestigioasei scoli de afaceri CNAM Paris, fiind si cadru universitar la Universitatea Ovidius din Constanta. In calitate de consultant si cadru didactic a contribuit, prin lucrarile sale, la raspandirea instrumentelor si tehnicilor de management de proiect si managementul ciclului de proiect, asociate finantarilor europene.

Este consultant in management certificat la nivel international, fiind membru AMCOR – cea mai importanta organizatie profesionala de consultanta in management din Romania. Din aceasta pozitie, se implica activ in pregatirea viitorului exercitiu de programare 2014-2020, in calitate de reprezentant in diferite Comitete Consultative Tematice.

De asemenea, Costin este speaker, trainer si coach certificat national si international, oferind programe de dezvoltare profesionala si dezvoltare a afacerilor.