Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rjci5138/public_html/cn2017/wp-content/themes/cn2017/includes/builder/functions.php on line 4993
Corina Martin | JCI Romania National Conference 2017

Corina Martin

Corina MartinCorina Martin, actualmente Președinte al Federației Asociațiilor de Promovare a Turismului din România, este SPEAKER confirmat la Conferinţa “Dezvoltarea durabilă a turismului în România” din 6 octombrie organizata de JCI Constanta.

Corina Martin are un parcurs de 12 ani de activitate intensă în diverse organizații de turism. Din 2005 a devenit Vicepreședinte ANAT regiunea Sud-Est, iar în 2007 a înființat Asociația Litoral-Delta Dunării, cea mai puternică organizație de managementul destinațiilor din România, unde a fost Președinte 10 ani.

În perioada 2009-2013 a deținut funcția de Președinte ANAT România.

Din 2008 a inițiat Federația Asociațiilor de Promovare a Turismului din România, fiind Președinte de 9 ani. FAPT are în componența sa 16 asociații de promovare și dezvoltare a turismului din România, multe dintre acestea au fost inițiate și dezvoltate de Corina Martin. În 2013 a reușit să introducă taxa de promovare a turismului pentru stațiunea Mamaia, ulterior preluată și de alte asociații și primării din țară. În prezent reprezintă Consiliul Județean Constanța în cadrul Asociației Litoral-Delta Dunării.