Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rjci5138/public_html/cn2017/wp-content/themes/cn2017/includes/builder/functions.php on line 4993
Alin Valentin Angheluță | JCI Romania National Conference 2017

Alin Valentin Angheluță

Alin Valentin AngheluțăAlin Valentin Angheluță este speaker la Conferinţa “Dezvoltarea durabilă a turismului în România” din 6 octombrie.

Absolvent al Facultatii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti in 2005, a primit bursa Mihail Manoilescu din partea ASE si premiul Studentul Anului in Economie in Romania din partea organizatiei VIP (Voluntari Pentru Idei si Proiecte) in acelasi an.

Intre 2005 si 2011 a realizat teza de doctorat, pe o tema legata de brandingul de tara, obtinand titlul de doctor in economie, specializarea Marketing in anul 2011. Incepand cu 2005 este cadru didactic la Departamentul de Marketing din ASE Bucuresti – preparator, asistent, lector, conferentiar. A realizat mai multe articole stiintifice, carti, prezentari la conferinte internationale, a participat la mai multe proiecte de cercetare nationale si internationale, este membru al catorva asociatii profesionale internationale in domeniul marketingului. Face parte din echipa de organizare a unei conferinte academice internationale de marketing, ajunsa la a 6-a editie.

A beneficiat de o bursa postdoctorala si de un stagiu de cercetare la universitatea ISCTE-IUL din Lisabona, Portugalia.
Intre 2014-2016 a fost prodecan al Bucharest Business School, responsabil de programul MBA Romano-Canadian, iar incepand cu 2016 este decanul respectivei facultati, care reuneste 3 programe de MBA (MBA Romano-Canadian, MBA Romano-Francez INDE si MBA Romano-German) si programe de executive education (de ex. Arabesque Business School).

A fost membru activ in organizatiile studentesti Senatul Studentesc si Econosofia, este membru activ in JCI (Junior Chamber International) si FNTM (Fundatia Nationala a Tinerilor Lideri), participand la diferite proiecte de anvergura nationala si internationala, mai ales in domeniul promovarii antreprenoriatului.

Ofera consultanta de strategie de marketing, in special pentru antreprenorii romani care vor sa isi dezvolte si sa isi internationalizeze afacerile. Este actionar al companiei de brokeraj de asigurari MIB (Millenium Insurance Broker) SA, aflata in top 10 in domeniul respectiv.

Are o familie frumoasa (o sotie si doi baieti), care il motiveaza sa continue diferitele proiecte in care este implicat.