Home » Următoarea Ediție

Următoarea Ediție

Te invităm la cea de-a 19-a ediție a JCI FNTM Business Target Club ce va avea loc in luna Mai 2017

Business Target Club este clubul de afaceri inițiat în 2007 de Junior Chamber International România / JCI București și Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM.

Business Target Club este unul dintre evenimentele de marcă ale JCI București, în care antreprenori de top sunt invitați pentru a vorbi, într-un cadru exclusivist, alături de un public de maxim 30 de persoane.

Ediția la care te invităm va aborda tema: Afaceri Românești în creștere — cum să depășim granițele țării?

Evenimentul de anul acesta va avea ca invitați antreprenori care au lansat afaceri în România, dar care nu s-au limitat la țara noastră și s-au extins în afara granițelor.
De la ei vom afla care sunt provocările și barierele extinderii în afara hotarelor, precum și ce sfaturi au pentru tinerii antreprenori care visează să depășească granițele României cu afacerea lor.

De ce sa Participi?
1. Tema propusă va aduce în discuție subiecte de interes ce vor fi dezbătute de către participanți împreună cu specialişti aflaţi în avangarda domeniului lor pe piaţa din România, oameni care sunt la curent cu ultimele tendinţe mondiale în sfera activităţii lor.
2. Afli lucruri practice cu aplicabilitate imediată în afacerea ta – exemple, studii de caz, strategii, metode și tactici care să răspundă nevoilor de dezvoltare ale participanților și afacerilor lor.
3. Networking cu oameni de calitate – antreprenori de succes, manageri de top, specialiști din diverse domenii de activitate.
4. Destindere în cadrul unei cine de afaceri în compania unor oameni care împărtăşesc aceleaşi valori și interese.

Program: întâlnirea va începe la ora 6.30 PM cu networking liber.
Între 7.00 și 8.30 PM va fi dezbatută tema discuției din această ediție.

După 8.30 PM vom continua cu cocktail și networking, invitându-te, de asemenea, să deguști vinurile alese împreuna cu partenerii noștri.

JCI FNTM Business Target Club înseamna:

o NETWORKINGUL cu oameni de calitate – antreprenori și manageri, selectați numai pe bază de recomandare din partea membrilor existenți.
o Tema propusă în fiecare ediție aduce în prim plan TENDINȚE prezentate de oameni aflați în avangarda domeniului lor pe piața locală, la curent cu noutățile locale și internaționale.
o DESTINDERE în compania unor prieteni și a unor oameni care împărtășesc aceleași valori.

inscriere


Taxa de participare eveniment este prezentata mai jos, platibili prin bancă în contul de mai jos, sau în numerar, până la eveniment.
- 150 RON – Membrii JCI
- 200 RON - Early bird (1-30 Aprilie 2017).
- 250 RON – Taxă normală (Mai 2017)

Serviciile BTC includ catering și băuturi alese cu sprijinul sponsorilor noștri.

Pentru plata taxei, care reprezintă și confirmarea dvs. de participare la eveniment, aveți la dispoziție contul: RO45 OTPV 1120 0029 6216 RO01 deschis la OTP Bank Muncii, titular JCI București. Precizați pe OP “pentru BTC mai 2017″

Precizează pe OP – “donatie    [prenume, nume]“

Pentru mai multe detalii,

Catalin Bizadea
Coordonator JCI FNTM Business Target Club
Tel: 0724 043 533
e-Mail: catalin@dynamixrm.ro

Cristian Tudorescu
Immediate Past President JCI Bucuresti 2017
Tel: 0721 228 240
e-Mail: cristian.tudorescu@exploreasset.ro


Post a Comment

Parteneri