Home » Editii BTC » Editia 18 – 9 martie 2016

Editia 18 – 9 martie 2016

Despre

Business Target Club este un club de afaceri ce reunește în cadrul unei cine relaxante de afaceri manageri și antreprenori din toate ariile de business pentru a dezbate subiecte de mare interes.

Te invităm la cea de-a 18-a ediție a JCI FNTM Business Target Club – miercuri, 9 martie, ora 18:30, pe care o organizăm la etajul 34 al Sky Tower – cea mai înaltă clădire din România – Bulevard Barbu Văcărescu, lângă Promenada Mall.

Business Target Club este clubul de afaceri inițiat în 2007 de Junior Chamber International România / JCI București și Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM.

Ediția la care te invităm va aborda tema: Business-urile de familie in Romania. Provocări pe termen lung

Avem următorii speakeri confirmați în Panel:

rucsandra hurezeanu

Rucsandra Hurezeanu – Ivatherm

din 2005 dezvolta Ivatherm – prima companie
romaneasca de dermatocosmetice


Dan Stefan – Autonom Rent-a-Car

impreuna cu fratele sau Marius, ei au transformat Autonom in liderul pietei de Rent-a-Car din Romania


Ionut Sas – Specialist Antreprenoriat si Afaceri de familie in PriceWaterhouseCoopers

face parte din echipa care realizeaza “PwC Family Business Survey”, serie de studii privind evolutia afacerilor de familie in Romania.


Program: întâlnirea va începe la ora 6.30 PM cu networking liber. Între 7.00 și 8.30 PM va fi dezbatută tema discuției din această ediție.

După 8.30 PM vom continua cu cocktail și networking, invitându-te, de asemenea, să deguști vinurile alese împreuna cu partenerii noștri.

Despre SkyTower

Clădirea SkyTower este impresionantă nu numai prin dimensiuni, ci și prin modul în care a fost ridicată. Finalizată într-un ritm record de construcţie de numai cinci zile pe etaj, clădirea SkyTower a devenit un punct de reper pentru zona de nord a Capitalei. SkyTower oferă spații de birouri de ultimă generație și o vedere unică asupra Bucureștiului. Cu o înălțime de 137 metri și 37 de etaje, turnul dispune de 40.450 mp de spațiu închiriabil, din care suprafața medie pe etaj este de 1.100 mp.

JCI FNTM Business Target Club înseamna:

o NETWORKINGUL cu oameni de calitate – antreprenori și manageri, selectați numai pe bază de recomandare din partea membrilor existenți.
o Tema propusă în fiecare ediție aduce în prim plan TENDINȚE prezentate de oameni aflați în avangarda domeniului lor pe piața locală, la curent cu noutățile locale și internaționale.
o DESTINDERE în compania unor prieteni și a unor oameni care împărtășesc aceleași valori.

inscriere

Taxa de participare eveniment este de 250 RON, platibili prin bancă în contul de mai jos, sau în numerar, până la eveniment.

Early bird discount -20%: Taxa 200 RON, dacă efectuați plata până luni, 7 martie .

Serviciile BTC includ catering și băuturi alese cu sprijinul sponsorilor noștri.

Pentru plata taxei, care reprezintă și confirmarea dvs. de participare la eveniment, aveți la dispoziție contul: RO45 OTPV 1120 0029 6216 RO01 deschis la OTP Bank Muncii, titular JCI București. Precizați pe OP “pentru BTC mai 2014″

Precizează pe OP – “donatie    [prenume, nume]“

Pentru mai multe detalii,
Cristian Tudorescu
Coordonator JCI FNTM Business Target Club
Tel: 0721 228 240
e-Mail: cristian.tudorescu@exploreasset.ro

Tudor Dimofte
Organizator JCI FNTM Business Target Club
Tel: 0730.074.090
email: tudor.dimofte@ubm.at