Home » Editii BTC » Ediția 17 – 17 martie 2015

Ediția 17 – 17 martie 2015

Despre

Business Target Club este un club de afaceri ce reunește în cadrul unei cine relaxante de afaceri manageri și antreprenori din toate ariile de business pentru a dezbate subiecte de mare interes.

Te invităm la cea de-a 17-a ediție a JCI FNTM Business Target Club – marți, 17 martie, ora 18:30, pe care o organizăm la etajul 34 al Sky Tower – cea mai înaltă clădire din România – Bulevard Barbu Văcărescu, lângă Promenada Mall.

Business Target Club este clubul de afaceri inițiat în 2007 de Junior Chamber International România / JCI București și Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM.

Ediția prezentă va aborda tema: AeRO – finantarea afacerilor tinere. Noul val la Bursa de Valori Bucuresti

Următorii invitați de calibru vor fi speakeri în Panel:

bogdan mugescu

Bogdan Mugescu

Business Development Specialist la BVB, implicat in dezvoltarea proiectului AeRO de atragere a companiilor antreprenoriale la Bursa


Octavian Badescu

Octavian Badescu

Fondator si CEO al Delivery Solutions, companie care opereaza brandul de curierat Sameday Courier si prima societate cotata pe noua piata AeRO


Cristian Logofatu

Cristian Logofatu

Fondator si CFO al Bittnet Systems, companie lider pe segmentul training-urilor IT, furnizor de solutii IT si care urmeaza sa fie listata la Bursa


Program: întâlnirea va începe la ora 6.30 PM cu networking liber. Între 7.00 și 8.30 PM va fi dezbatută tema discuției din această ediție.

După 8.30 PM vom continua cu cocktail și networking, invitându-te, de asemenea, să deguști vinurile alese împreuna cu partenerii noștri.

Despre SkyTower

Clădirea SkyTower este impresionantă nu numai prin dimensiuni, ci și prin modul în care a fost ridicată. Finalizată într-un ritm record de construcţie de numai cinci zile pe etaj, clădirea SkyTower a devenit un punct de reper pentru zona de nord a Capitalei. SkyTower oferă spații de birouri de ultimă generație și o vedere unică asupra Bucureștiului. Cu o înălțime de 137 metri și 37 de etaje, turnul dispune de 40.450 mp de spațiu închiriabil, din care suprafața medie pe etaj este de 1.100 mp.

JCI FNTM Business Target Club înseamna:

o NETWORKINGUL cu oameni de calitate – antreprenori și manageri, selectați numai pe bază de recomandare din partea membrilor existenți.
o Tema propusă în fiecare ediție aduce în prim plan TENDINȚE prezentate de oameni aflați în avangarda domeniului lor pe piața locală, la curent cu noutățile locale și internaționale.
o DESTINDERE în compania unor prieteni și a unor oameni care împărtășesc aceleași valori.

inscriere

Taxa de participare eveniment este de 250 RON, platibili prin bancă în contul de mai jos, sau în numerar, până la eveniment.

Early bird discount -20%: Taxa 200 RON, dacă efectuați plata până vineri, 13 martie .

Serviciile BTC includ catering și băuturi alese cu sprijinul sponsorilor noștri.

Pentru plata taxei, care reprezintă și confirmarea dvs. de participare la eveniment, aveți la dispoziție contul: RO45 OTPV 1120 0029 6216 RO01 deschis la OTP Bank Muncii, titular JCI București. Precizați pe OP “pentru BTC mai 2014″

Pentru mai multe detalii,
Cristian Tudorescu
Coordonator JCI FNTM Business Target Club
Tel: 0721 228 240
e-Mail: cristian.tudorescu@exploreasset.ro

Tudor Dimofte
Organizator JCI FNTM Business Target Club
Tel: 0730.074.090
email: tudor.dimofte@ubm.at