Home » Editii BTC » Editia 15 – 25 februarie 2014

Editia 15 – 25 februarie 2014

Despre

Business Target Club este un club de afaceri ce reunește în cadrul unei cine relaxante de afaceri manageri și antreprenori din toate ariile de business pentru a dezbate subiecte de mare interes.
Vă invităm la cea de-a 15-a ediție a JCI FNTM Business Target Club – marti, 25 februarie, ora 18:30, pe care o organizăm la sediul Fundației Naționale a Tinerilor Manageri (Str. Dumbrava Rosie nr 2 – langa Parcul Gradina Icoanei), locatie cunoscuta si sub numele Maison 13. Business Target Club este clubul de afaceri inițiat în 2007 de Junior Chamber International România / JCI București și Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM.

Ediția prezentă va aborda tema: Finanțarea agriculturii – oportunitatea următorului ciclu de dezvoltare a României.

Avem următorii invitați de calibru, drept speakeri în Panel:

robert rekkers

Robert Rekkers

CEO al IFN Agricover, cea mai mare instituție financiară non-bancară care finanțează afaceri în domeniul agriculturii. Domnul Robert Rekkers a ocupat, anterior funcția de CEO al Băncii Transilvania


marius-radu

Marius Radu

Coordonator Fonduri Europene în cadrul UniCredit Tiriac Bank


Gabriel Păscuț

Director General Agrovet, grup de companii activ din 1994 in domeniul agricol în România


Program: întâlnirea va începe la ora 6.30 PM cu networking liber. Între 7.00 și 8.30 PM va fi dezbatută tema discuției din această ediție, urmată de Q&A.Fundația Națională a Tinerilor Manageri, co-organizator al evenimentului, va aduce in atentia participantilor oportunitatea participării la Misiunea Economică pe Agricultură care va avea loc, în aceasta vară, în Germania.

EconomicZoom.ro – Partener al evenimentului, va prezenta portalul economic si de afaceri pe care il dezvolta.

După 8.45 PM vom continua cu cocktail și networking, invitându-vă, de asemenea, să degustați vinuri oferite de Eccevinum.

JCI FNTM Business Target Club înseamna:

o NETWORKINGUL cu oameni de calitate – antreprenori și manageri, selectați numai pe bază de recomandare din partea membrilor existenți.
o Tema propusă în fiecare ediție aduce în prim plan TENDINȚE prezentate de oameni aflați în avangarda domeniului lor pe piața locală, la curent cu noutățile locale și internaționale.
o DESTINDERE în compania unor prieteni și a unor oameni care împărtășesc aceleași valori.

inscriere

Taxa de participare eveniment este de 250 RON, platibili prin bancă în contul de mai jos, sau în numerar, până la eveniment.Early bird discount -20%: Taxa 200 RON, dacă efectuați plata până la data de vineri, 21 februarie.

Serviciile BTC includ catering și băuturi alese cu sprijinul sponsorilor noștri.

Pentru plata taxei, care reprezintă și confirmarea dvs. de participare la eveniment, aveți la dispoziție contul: RO45 OTPV 1120 0029 6216 RO01 deschis la OTP Bank Muncii, titular JCI București.

Pentru mai multe detalii,
Cristian Tudorescu
Coordonator JCI FNTM Business Target Club
Tel: 0721 228 240
e-Mail: cristian.tudorescu@exploreasset.ro