Home » Editii BTC » Editia 12 – 10 iulie 2012

Editia 12 – 10 iulie 2012

Despre

Business Target Club este un club de afaceri ce reunește în cadrul unei cine relaxante de afaceri manageri și antreprenori din toate ariile de business pentru a dezbate subiecte de mare interes.

30 de antreprenori si manageri s-au reunit la a 12-a editie a JCI FNTM Business Target Club, eveniment care a avut loc marti 10 iulie 2012, la noul Club de Afaceri FNTM din Strada Dumbrava Rosie nr.2.

Intr-o atmosfera destinsa, participantii au discutat impreuna cu speakerii invitati pe tema atragerii unui fond Private Equity sau a unui Venture Capitalist intr-o afacere antreprenoriala, precum si despre modalitatea in care Bursa de Valori Bucuresti poate veni in sprijinul dezvoltarii afacerilor mici si medii

Speakerii din panel invitati la aceasta editie au fost: Matei Păun – BAC Romania–Investment Banking, Tony Romani – Investment Banker la New York, Londra si Bucuresti, Marius Pascu – Pluriva (Software), care a realizat un exit recent catre Cegedim, Adrian Lupşan – VicePresedinte BVB.

Ei au impartasit din experienta lor in atragerea de finantare pentru companii, cum se stabileste valoarea si pretul tranzactiei, cat de folositori sunt consultantii / investment bankerii fata de lucrul doar cu avocati, nivelul discutiilor fiind apreciat deopotriva de partipanti si de invitati.

Microfonul a fost foarte ”mobil” intre masa speakerilor si sala, in audienta fiind si alti colegi din comunitatile FNTM si JCI care au reusit Exituri din afaceri de succes – clasice sau proiecte imobiliare – inainte sau dupa 2008, o injectie de capital de la un Business Angel local (Bittnet Systems – castigator recent la VentureConnect) s.a. A existat un interes deosebit si pentru finantarile specifice si garantiile bancii EximBank Romania.

Dezbaterea a curs treptat spre concluzia naturala – exprimata in diverse modalitati – ca “Nu exista criza si nici lipsa de bani pentru afacerile bune”, pretul tranzactiei fiind stabilit natural, de cerere si oferta.

Timpul alocat discutiilor, de o ora si jumatate, s-a dovedit prea scurt pentru interesul aratat, iar networkingul – “slow networking” – a continuat pana dupa miezul noptii (de la 6.30 PM – aproape 6 ore in total). Masa asigurata de Privileg  – “furnizorul Casei Regale” – a fost la inaltime.

Echipa de organizare: Radu Limpede, Marius Bostan, Alin Angheluta, Cristian Tudorescu, Ramona Paun, Laura Popa.

BTC 12 - f5 BTC 12 - f4 BTC 12 - f3 BTC 12 - f2 BTC 12 - f1